“Εφυγε” ξαφνικά ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Διονύσης Μυλωνάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Μυλωνάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Μυλωνάς

Την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου συγκλόνισε σήμερα το πρωί η είδηση πως ο πρωην Αντιπεριφερειάρχη Διονύσης Μυλωνάς άφησε την τελευταία του πνοή μετά την πολυήμερη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή συνεπεία σοβαρού ισχαιμικού εγκαιφαλικού που υπέστη και νοσηλευόταν στην Αθήνα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η πορεία της υγεία του τα τελευταία 24ωραέλαβε μη αναστρέψιμη μορφή με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Δάσκαλος καλός και αγαπητός… Οικογενειάρχης σωστός, άνθρωπος απλός, με σεβασμό και αγάπη για το γείτονά του, το γνωστό, το φίλο και το συμπολίτη του… Δραστήριος, πάντα, γεμάτος χιούμορ και όρεξη για ζωή. Πρόσφερε από πολλές θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο στο νησί μας. Έκανε πολλές προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που μας ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Όλοι θα τον θυμούνται να διδάσκει τους μαθητές του, αλλά και να δίνει πολλές μάχες μέσα στο δημοτικό και μετέπειτα περιφερειακό συμβούλιο. Κέρδισε την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και θα παραμείνει στην μνήμη και την καρδιά όλων.

Τον διέκρινε, η ευγένεια, η πραότητα, η καλοσύνη. Φεύγει ήσυχος και καταξιωμένος πολιτικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, αφήνοντας πίσω τη συζυγό του Παρασκευή, το γιο του Νίκο και την κόρη του Μαριάνα

Μετά τη δοξολογία προς τιμή του προστάτη του Λιμενικού, στο Μητροπολιτικό Ναό της Ζακύνθου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαυσεως της ψηχής του μεταστάντος.

email
Πηγή άρθρου: ιmerazante.gr/