«Εμφύλιος» στην Κεφαλονιά με Κασιδιάρη

Επίσκεψη Κασιδιάρη στην Κεφαλονιά

Επίσκεψη Κασιδιάρη στην Κεφαλονιά

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο νησί συνόδευσε τον κ. Κασιδιάρη ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Ο υπαρχηγός του κόμματος έφτασε στην Κεφαλονιά με δύο νταλίκες γεμάτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πηγαίνοντας κατευθείαν στο Ληξούρι.

Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, το κλειστό γυμναστήριο, όπου φιλοξενούνται οι γέροντες από το Γηροκομείο, τον χώρο συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων στο Ληξούρι και το γήπεδο Ληξουρίου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σκηνές.

Η επίσκεψη του κ. Κασιδιάρη προκάλεσε «εμφύλιο πόλεμο» στην Κεφαλονιά, αφού αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού προπηλάκισαν τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει. Υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι οι οποίοι τον χειροκρότησαν φωνάζοντάς του πως η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα που έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά.

Επίσκεψη Κασιδιάρη στην Κεφαλονιά

Οι Κασιδιάρης και Μπαρμπαρούσης, μετά την περιοδεία τους στο Ληξούρι, είχαν ευρεία σύσκεψη με στελέχη του κόμματος της Κεφαλονιάς στα γραφεία τους στην πλατεία Καμπάνας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος για το http://efimeridakefalonia.gr/

email