Επιστολή αριστερών ψηφοφόρων στην Βουλευτή Κεφαλονιάς

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Με απογοήτευση και αδυναμία ως προς τον αντίλογο παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες έναν έναν τους τοπικούς παράγοντες να τοποθετούνται σχετικά με τα νέα ακτοπλοικά δεδομένα εκθειάζοντας τον ανταγωνισμό.

Για εμάς τους απλούς πολίτες αυτού του νησιού δεν υπάρχουν ζακυνθινά ούτε κεφαλονίτικα βαπόρια… αλλά πλοία που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και εξυπηρετούν το νησί μας.

Με βαθιά απογοήτευση διαπιστώνουμε την εμπλοκή πολιτικών παραγόντων σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που αυτό κάθε άλλο παρά συμβάλλει στον υγιή ανταγωνισμό. Εμείς πιστεύουμε ότι επιχειρηματικότητα που υποστηρίζεται μονομερώς με ψεύδη και εκβιασμούς κάθε άλλο παρά παραγωγική και γόνιμη είναι για τον τόπο.

Εμείς κυρία Θεοπεφτάτου ψηφίσαμε εσάς και την παράταξη του Συνασπισμού και ΟΧΙ την καταστροφική τρικομματική κυβέρνηση που υποστηρίζει ο κύριος Δήμαρχος και οι αυλικοί του.

Γι’ αυτό με απορία και μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε να μην παίρνετε θέση στα τεκτενώμενα και να αδειάζετε με μεγάλη ευκολία τον συνάδελφό σας εκ Ζακύνθου κύριο Κοντονή στα δήθεν έγκυρα ενημερωτικά μέσα της Κεφαλονιάς. Αν ο κύριος Κοντονής αποδεδειγμένα και με δόλο και χωρίς στοιχεία προασπίζει τα συμφέροντα επιχειρηματικών κύκλων τότε αξιόπτυστος αλλά αποδείξτε το!!!

Αλλά κι εσείς με τη στάση της σιωπής έχετε αναρωτηθεί μήπως γίνεστε συμμέτοχη στους μεγαλοιδεατισμούς και τα σχέδια του Μεγάρου που πιστεύουν ότι θα κρατήσουν τις καρέκλες τους και θα αναρριχηθούν σε ανώτερους θώκους εξουσίας μέσω μιας νεοσύστατης εταιρείας που παρουσιάζει ένα σαραντάχρονο καράβι για νεότευκτο ταχύπλοο;;;

Θα θέλαμε να ερευνήσετε με μεγάλη προσοχή το θέμα γιατί όπως γνωρίζετε επιχειρηματικότητα συν πολιτική ίσον διαπλοκή.

Σ’ αυτές τις άνισες μάχες πάντα αυτοί που πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα είναι οι εργαζόμενοι που αναγκάζονται στα πλαίσια αυτού του

‘’υγιούς ανταγωνισμού’’ να δουλεύουν σε σύγχρονα κάτεργα… και αν έχετε την ευαισθησία ρωτήστε να μάθετε.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι ορθώς ψηφίσαμε το Συνασπισμό της Αριστεράς και όχι την παράταξη του κυρίου Δημάρχου.

Μερικοί από τους Ταπεινούς Κεφαλονίτες Ψηφοφόρους της Αριστεράς

Πηγή άρθρου: vlahatasamis.gr