Φυλλορροεί το κόμμα του Θάνου Τζήμερου

Θάνος Τζήμερος

Θάνος Τζήμερος

Ούτε τα πιο σκληροπυρηνικά του στελέχη δεν πείθει ο Θάνος Τζήμερος ο οποίος μετά την εκλογική αποτυχία τελευταίες εθνικές εκλογές και το ποσοστό του 1,58% που έλαβε η παράταξή του μάλλον φυλλορροεί…

Ενδεικτικό της κατάστασης στα ενδότερα της Δημιουργίας Ξανά! είναι ότι μετά βίας εμφανίσθηκαν την Κυριακή 15 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας 23 άτομα, ενώ άρχισε κύμα παραιτήσεων στο κόμμα.

Επί 12 ώρες λοιπόν, τα 23 στελέχη που εμφανίστηκαν δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν τις αιτίες της εκλογικής καθίζησης του κόμματος, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση του «Πολιτικού Γραφείου». Για το εν λόγω πολιτικό γραφείο υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζήμερος έχει καταδικαστεί από πολλά στελέχη του καθώς διευθυντής του «Πολιτικού Γραφείου» είναι ο περίφημος «σωφέρ» αν και δηλώνει ότι είναι εθελοντής, κατηγορείται πως παίρνει χρήματα από το κόμμα.

Συν τοις άλλοις, την Τρίτη 17 Ιουλίου παραιτήθηκε το μέλος της Εθνικής Επιτροπής και Περιφερειακός Συντονιστής Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Αγαλιώτης αλλά και άλλα μέλη από την Πάτρα και την Πέμπτη ακολούθησε η κ. Ράνια Σόρενταιδρυτικό μέλος , δικηγόρος και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης, πολλά μέλη ζητούν να δοθούν στοιχεία για την οικονομική διαχείριση και πόσοι τελικά από το κόμμα αμείβονται.
Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό…

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr