Καυστική απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λαϊκή Συσπείρωση

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Mε χθεσινή  της ανακοίνωση η Λαική Συσπείρωση έκανε λόγο για  Ταύτιση της Δημοτικής Αρχής με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.

H αναφορά όμως στους Ανεξάρτητους Έλληνες Κεφαλλονιάς και Ιθάκης έφερε την αντίδραση της Συντονιστικής Επιτροπής που απάντησε με σημερινό Δελτίο Τύπου.

Σας παραθέτουμε το σχετικό link με την ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης http://www.kefaloniatoday.com/politika/taftisi-tis-dimotikis-archis-me-tis-katefthinsis-tis-e-e-62901.html

Το Δελτίο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει ως εξής:

Μετά την άτοπη, σε ότι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με την σύσκεψη της Δημοτικής αρχής και την ενημέρωση των επικεφαλής των παρατάξεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

Αν δεν το γνωρίζετε, όπως θα έπρεπε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ΔΕΝ έχουν επικεφαλή της παράταξης στο παρόν Δημοτικό συμβούλιο, πράγμα που σίγουρα θα γίνει στο μέλλον, αρκεί να μην βιάζεστε!

Σε ότι αφορά τα θέματα που παραθέτετε στην συνέχεια και πάλι για δική σας ενημέρωση, όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κος Τέρενς Κουίκ που έχει στην κοινοβουλευτική του εποπτεία και την Κεφαλονιά με την Ιθάκη, έχει επισκεφθεί τα νησιά μας, από όταν ανέλαβε, περισσότερες φορές από ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ άλλο βουλευτή της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης έχει υπάρξει ποτέ.

Πέραν όλων των άλλων τα θέματα που σας απασχολούν έχουν γίνει ήδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Κεφαλονιάς & Ιθάκης αντικείμενο μέχρι και επερώτησης στην βουλή των Ελλήνων μέσω του κου Κουίκ.

Σφαγεία και πρωτογενής τομέας, παραθέτουμε την ημερομηνία (13/10/2012 http://www.anexartitoiellines.gr/parl_control_more.php?post_id=176 )  αλλά και αντίγραφο σε κάθε ενδιαφερόμενο ή όχι σωστά ενημερωμένο για αποφυγή λαθών του στο μέλλον!

Απολύσεις εργαζομένων (διαθεσιμότητα), παραθέτουμε την ημερομηνία (23/01/2013 http://www.anexartitoiellines.gr/parl_control_more.php?post_id=424 ) αλλά και αντίγραφο σε κάθε ενδιαφερόμενο ή όχι σωστά ενημερωμένο για αποφυγή λαθών του στο μέλλον!

Αλλά και σε όλα τα μείζονος σημασίας θέματα που απασχολούν την τοπική και όχι μόνο κοινωνία όπως ερημοποίηση της Ιθάκης με το κλείσιμο ΙΚΑ, ΔΟΥ, Τελωνείου, και λοιπών υπηρεσιών που η Συντονιστική Επιτροπή Κ.Ι. με τους Πολιτευτές και με τον κο Κουίκ επισκέφθηκαν την Ιθάκη και παρέστησαν σε συγκεντρώσεις κατοίκων, δηλώνοντας την αντίθεσή τους σε όλα όσα επιτάσσει ο τρόικα και η ανάπηρη κυβέρνηση Σαμαρά με τις δύο πατερίτσες της.

Στο θέμα του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου και η Συντονιστική Επιτροπή Κ.Ι. με τους Πολιτευτές, αλλά και ο κος Κουίκ, έχουμε από την αρχή δηλώσει την αντίθεσή μας στην ενοποίησή του με το ΓΝΚ και έχουμε αναλυτικά παραθέσει τις αντιρρήσεις μας στον υπουργό υγείας.

Σε όποια λοιπόν κενά, στην ενημέρωσή σας, υπάρχουν μπορούμε με χαρά να τα πληρώσουμε, για μην πέφτετε σε ατοπήματα στο μέλλον.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team