Καϊλή προς Βενιζέλο: Μου πήρατε την έδρα – Χάρισμά σου η Πολιτική Γραμματεία

Εύα Καιλή

Εύα Καιλή

Με μια ανάρτηση στο Facebook η Εύα Καϊλη κοινοποίησε την άρνησή της να συμμετάσχει στην πολιτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας παράλληλα ην οργή της, για το γεγονός ότι παρότι εξελέγη πρώτη σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη, για τρίτη φορά δεν της δίνουν τη βουλευτική έδρα.

Συγκεκριμένα έγραψε στην προσωπική της σελίδα:

“Αισθάνομαι πως οφείλω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια απάντηση στους Θεσσαλονικείς, που αν και με εξέλεξαν πρώτη για να τους εκπροσωπήσω σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, τρίτη φορά μου αφαιρείται αυτή η δυνατότητα. Πιστεύω ακράδαντα πως οι νέοι πρέπει να διεκδικούν με διαφορετικό ήθος και ύφος ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρόταση του να συμμετάσχω στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά η ενασχόλησή μου με την πολιτική πάντα είχε βάση και αναφορά στην κοινωνία και γινόταν με όρους αξιοπρέπειας, ποτέ εν αναμονή οποιουδήποτε κομματικού διορισμού.

Παραμένω παρούσα πολιτικά, ανεξάρτητα από την όποια επαγγελματική και βιοποριστική μου δραστηριότητα, προσπαθώντας ενεργά να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου, διατηρώ το γραφείο μου στην Θεσσαλονίκη, ως σημείο αναφοράς όσων πίστεψαν και πιστεύουν πως μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά”.

Facebook Εύας  Καιλή

email
Πηγή άρθρου: sigmalive.com