Καμμένος: «Στημένα τα επεισόδια στο Χυτήριο, προκλητική η παράσταση»

Π.Καμμένος

Π.Καμμένος (Πηγή φωτογραφίας:eurokinisi.gr)

Την άποψη του είπε και ο Πάνος Καμμένος για την παράσταση Corpus Christi, την οποία χαρακτήρισε προκλητική, χρησιμοποιώντας ένα επιχείρημα που ακουγόταν από συγκεκριμένους διαμαρτυρόμενος έξω από το θέατρο «Χυτήριο.» Μάλιστα το πήγε ακόμη πιο πέρα, υποστηρίζοντας ότι τα επεισόδια έξω από το θέατρο ήταν στημένα για να προετοιμαστούν οι δυνάμεις καταστολής για τις αντιδράσεις του κόσμου στο θέμα των ταυτοτήτων.

Ο κ. Καμμένος προσαρμοσμένος στο ύφος του εκκλησιαστικού σάιτ «Αγιορείτικο Βήμα» στο οποίο μίλησε, είπε ότι από τη στιγμή που προσβάλλει την επίσημη θρησκεία του κράτους που περιγράφεται στο Σύνταγμα, η παράσταση αποτελεί μια πρόκληση. Στη συνέχεια έθεσε το επιχείρημα: «Και το ερώτημα είναι, εάν υπήρχε μία παράσταση η οποία προσέβαλλε το Μωάμεθ επιτρεπόταν να την παίξουνε; Εδώ όμως είναι θέμα του κράτους, που πρέπει να πάρει θέση».

Από την άλλη, για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το θέατρο, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εξέφρασε το φόβο του ότι «ορισμένα επεισόδια στήνονται προκειμένου να προετοιμάσουν τις δυνάμεις καταστολής κατά της μεγάλης αντίδρασης του ελληνικού λαού για το θέμα των ταυτοτήτων.

»Δηλαδή προσπαθούν να βάλουν ακραία στοιχεία μέσα, τα οποία τα στήνει η συγκυβέρνηση και η νέα τάξη πραγμάτων για δημιουργήσει ένα κλίμα ώστε να φοβηθεί ο ελληνικός Ορθόδοξος λαός να αντισταθεί στη νέα ταυτότητα την οποία θέλουν».

email
Πηγή άρθρου: lifo.gr