Κεφαλονιά: Επεισόδιο με Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας

Επεισόδιο δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και κατοίκους της Κεφαλονιάς, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Όπως ανέφερε στο ΣΚΑΪ ένας κάτοικος του χωριού Άγιος Δημήτριος, 2 χλμ πριν το Ληξούρι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν σταμάτησε καθόλου να χαιρετήσει και να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, διερχόμενος από το χωριό, δηλώνοντας: «Του έκανα εγώ προσωπικά νόημα να σταματήσει, ενώ ήταν και άλλοι κάτοικοι μαζί μου, όμως μας αγνόησε και δεν σταμάτησε να μας πει ούτε μια καλησπέρα, να μας πει κουράγιο παιδιά».

Ο κόσμος εξοργίστηκε με την συμπεριφορά αυτή του Αλέξη Τσίπρα, και όπως υποστηρίζει ο κάτοικος του χωριού: «Εξέφρασα στον κ.Τσίπρα την βαθιά μου θλίψη και δυσαρέσκεια, όχι από εμένα προσωπικά αλλά και όλων των κατοίκων και του έδωσα μια σαφή εικόνα για τις δραματικές στιγμές που ζουν όλοι οι κάτοικοι.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ηθική υποχρέωση ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρεθεί δίπλα στους σεισμόπληκτους, λίγες ώρες μετά τον σεισμό.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΙ:

email