Κεφαλονιά: “Θερμό” επεισόδιο το πρωί στο Εργατικό Κέντρο

Εργατικό Κέντρο

Εργατικό Κέντρο

Ο Yφυπουργός εργασίας είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου που τον κατηγόρησε πως απαξίωσε να του απαντήσει

Ψεύτη και συκοφάντη χαρακτήρισε τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γαβρίλη ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου βρέθηκε στην Κεφαλονιά με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Δ. Πατσούρη, για να ανακοινώσουν έκτακτες παρεμβάσεις στο σειμόπληκτο νησί.

Η παρέμβαση του κ. Γαβρίλη όμως άναψε τα αίματα. Απευθυνόμενος στον κ. Κεγκέρογλου δήλωσε με έντονο ύφος: «θέλω να καταγγείλω σαν εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τη στάση του Υπουργείου Εργασίας όταν αρνήθηκε επίμονα να συνεννοηθεί με εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ και με θράσος άφησε μήνυμα στη γραμματέα ότι όλα τα μέτρα στην Κεφαλονιά η κυβέρνηση τα προωθεί και επιλύονται».

Ο Κ. Κεγκέρογλου αμφισβήτησε αυτά που είπε ο κ. Γαβρίλης, καταγγέλλοντάς τον ως «ψεύτη και συκοφάντη», ενώ σηκώθηκε από τη θέση του και τον πλησίασε φωνάζοντας.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ ενώ τελικά η ένταση εκτονώθηκε όταν κ. Γαβρίλης τόνισε πως εννοούσεκ τη γραμματέα του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση και όχι αυτή του κ. Κεγκέρογλου.

email