Μήνυση του Δημάρχου Ζακύνθου κατά Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Στέλιος Μποζίκης

Στέλιος Μποζίκης

Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης, μετά την Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σταύρος Κοντονής, στην Βουλή, για το πόρισμα του ελέγχου στο Τμήμα Αλλοδαπών του πρώην Δήμου Αρκαδίων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Ο κ. Κοντονής ξεπερνάει κάθε μέρα το μετρό της πολιτικής αντιπαράθεσης, χρησιμοποιώντας εναντίον μου, ύβρεις και συκοφαντίες!

Τελευταία και βέβαια όχι ύστατη, συκοφαντική και προσβλητική του ενέργεια, ήταν η ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, με αφορμή τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών του πρώην Δήμου Αρκαδίων!

Με τη συγκεκριμένη Ερώτησή του, ο Βουλευτής, που την διοχέτευσε στα τοπικά ΜΜΕ, ούτε λίγο ούτε πολύ, με εμπλέκει προσωπικά στη λειτουργία του Τμήματος Αλλοδαπών, λες και εγώ προσωπικά είχα την ευθύνη για την έκδοση των αδειών στους αλλοδαπούς!!!

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που θα καταλογίζει ευθύνες!

Τη στιγμή που εγώ ήμουν αυτός που ανέδειξε το θέμα και ενήργησα σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο νόμος!!!

Μετά από τα παραπάνω, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ άλλο την υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του κ. Κοντονή και θα προσφύγω ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων, ζητώντας την αποκατάσταση της τιμής μου και την παραδειγματική του τιμωρία!

Ελπίζω ο κ. Κοντονής να μην κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία και να ζητήσει ο ίδιος την άρση της, ώστε να αποδείξει ενώπιον του δικαστή όλα όσα ισχυρίζεται!!

Ένα τελευταίο! Την οδό των δικαστηρίων εκείνος την επέλεξε και όχι εγώ!!!».

email