Ν.Σκλάβος: Φιάσκο οι περιοδείες του κ.Παρίση στη Λειβαθώ

Ν.Σκλάβος

Ν.Σκλάβος

Η πρόσφατη περιοδεία του Δημάρχου στη Λειβαθώ, δυστυχώς γι αυτόν, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Ανύπαρκτο ακροατήριο, Ανύπαρκτο ενδιαφέρον, απόλυτη απαξίωση ήταν τα χαρακτηριστικά της περιοδείας.

Η προσπάθεια να αντικατασταθεί το θέαμα από την ουσία ήταν πλήρως αποτυχημένη. Με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν λύνονται τα προβλήματα!Για τον βιολογικό καθαρισμό-όπως μάλιστα έχει κουτσουρευτεί – η δημοτική αρχή «αγρόν ηγόρασε»

Η καθαριότητα παραπαίει, ενώ βρισκόμαστε ήδη στην αιχμή της τουριστικής περιόδου.Η εύκολη δικαιολογία ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» δεν γίνεται πλέον πιστευτή.

-Στο τεχν. Πρόγραμμα του Δήμου για το 2012 προβλέπεται για ΝΕΑ ΕΡΓΑ στην Λειβαθώ ποσό 262.100,00 ΕΥΡΩ. Αναμένουμε και εδώ να τα δούμε και θα τα χειροκροτήσουμε.

-Αντιθέτως λεφτά υπάρχουν για προσλήψεις συμβούλων , για το πλήθος των οποίων έχουμε χάσει τον λογαριασμό, ενώ οι καθαρίστριες στη Λειβαθώ είναι απλήρωτες για χρόνια.

Ας καταλάβει η Δημοτική Αρχή ότι μπορεί να κοροϊδεύει λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, δεν μπορεί όμως να κοροϊδεύει συνεχώς ολόκληρη την κοινωνία της Κεφαλλονιάς .

Γιατί το ψέμα έχει κοντά πόδια και τα βεγγαλικά κρατάνε λίγο.

email