Ο Κεφαλλονίτης Κανελλόπουλος νεαρότερος των Γενικών Γραμματέων

Παναγιώτης  Κανελλόπουλος

Παναγιώτης Κανελλόπουλος

Σαράντα εννέα όλοι και όλοι γενικούς γραμματείς ανακοίνωσε το πρωί το Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα τους πρώην υπουργοί. βουλευτές, τεχνοκράτες αλλά ανάμεσα τους ξεχωρίζει ο νεαρότερος.

Πρόκειται για τον 32χρονο Παναγιώτη Κανελλόπουλο, μάχιμο δικηγόρο από την Κεφαλλονιά, ο οποίος επελέγει από τον Αντώνη Σαμαρά για τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Ιστορικά είναι ο νεότερος Γραμματέας που αναλαμβάνει κρίσιμο πόστο, δείγμα της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργό στο νέο αίμα της χώρας για το οποίο είναι πλέον ανάγκη να βγει μπροστά.

Ο κ. Κανελλόπουλος μέχρι σήμερα ήταν ενεργός δικηγόρος Αθηνών, με πτυχίο Φιλοσοφικής αλλά και Νομικής είναι εκλεγμένο μέλος της δημοτικής κοινότητας Παπάγου και ιστορικό στέλεχος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Η τοποθέτηση του μάλιστα ερμηνεύεται από πολλούς ως επιβράβευση της παραγωγικής πολιτικής που έχει εδώ και δύο χρόνια δείξει η ΟΝΝΕΔ, πράγμα το οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Εμείς τι να του ευχηθούμε… πέρα από το να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξει πως η επόμενη γενιά που έρχεται θα τα καταφέρει καλύτερα από αυτούς που μας χρεοκόπησαν

email
Πηγή άρθρου: newsbomb.gr