Ο Νίκος Βιβλάκης τοποθετείται νέος Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Ο Νίκος Βιβλάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης  του Παντείου Πανεπιστήμιου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση – Οργάνωση Νοσοκομείων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού του ΕΚΑΒ, Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ε.Κ.Α.Β. και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του European Health Manager’s Forum (Ελληνικό Τμήμα) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του  Κέντρου Πρόληψης της χρήσης Εξαρτησιογόνων  Ουσιών «Απόπλους» Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο ΖΑΚΥΝΘΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» τοποθετείται η κυρία Δέσποινα Τσαρίδου, τεχνολόγος Τροφίμων από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών: στον Ποιοτικό Έλεγχο από το Πανεπιστήμιο του Reading  της Μεγάλης Βρετανίας  και στη Δημόσια Διοίκηση από Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως προϊσταμένη του  τμήματος Διοικητικού και Οικονομικού Ζακύνθου της Περιφέρεις Πελοποννήσου και χημικός τροφίμων στην εταιρεία CPC Hellas ΑΒΕΕ.

email