Ώρες χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς

Πολιτικοί αρχηγοί

Πολιτικοί αρχηγοί

Η δεύτερη προεκλογική περίοδος τελείωσε, και λίγο πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, οι πολιτικοί αρχηγοί αφιερώνουν σήμερα λίγο χρόνο για την ξεκούραση τους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, θα περάσει την παραμονή των εκλογών στην Καλαμάτα όπου θα γευματίσει με δημοσιογράφους, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Πύλο, όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Στην Αθήνα θα μείνουν οι κ.κ. Τσίπρας, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κανονίσει γεύμα με δημοσιογράφους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στο Ζάππειο.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Τύπου σε εστιατόριο της Αθήνας, συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο του κόμματος, Φώφη Γεννημματά.

Ο Φώτης Κουβέλης ωστόσο προτίμησε ένα μεζεδοπωλείο στο Μεταξουργείο για να χαλαρώσει από την έντονη προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έκανε ήδη έναν περίπατο στην συμπρωτεύουσα λίγο πριν αναχωρήσει για την Ξάνθη, όπου και θα ψηφίσει.

Τέλος, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, χαλαρώνει… «φεμινιστικά» αφού θα έχει συζήτηση με γυναίκες στου Ζωγράφου

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr