Ουρές φοιτητών για μια θέση με κλήρωση στα σεμινάρια του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Σεμινάρια Γ.Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Σεμινάρια Γ.Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Τεράστια είναι, κατά τα φαινόμενα, η ζήτηση για μια θέση στα μαθήματα που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Ινστιτούτο Πολιτικής στο Χάρβαρντ, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να αναγκάζεται να βγάλει σε… κλήρωση τις τελευταίες θέσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου Πολιτικής (Institute of Politics) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, λόγω της «απίστευτα υψηλής ζήτησης» από τους φοιτητές για να συμμετάσχουν στη σειρά σεμιναρίων «(Re)designing Europe» του κ. Παπανδρέου, η συμμετοχή στις επόμενες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου θα γίνουν με κλήρωση και ουρά αναμονής.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης για παρακολούθηση της ομάδας μελέτης του κ. Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει εφάπαξ κλήρωση για την συμμετοχή στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου. Μόνο όσοι έχουν έγκυρη ταυτότητα του Χάρβαρντ μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Οι νικητές της κλήρωσης πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τις υπόλοιπες συνεδρίες. Εάν ένας συμμετέχων χάσει μια συνεδρία, θα ακυρωθεί η συμμετοχή του και θα αντικατασταθεί από άλλον φοιτητή στη λίστα αναμονής. Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο John F. Kennedy, Jr. Forum μέσα στο εξάμηνο. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.
Mαθήματα Γ.Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

email
Πηγή άρθρου: iefimerida.gr