Παρέμβαση Κανέλλη για το “εγέρθητι” της Χρυσής Αυγής

Λιάνα Κανέλλη

Λιάνα Κανέλλη (Πηγή φωτογραφίας: madata.gr)

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όταν ζητήθηκε από τους παριστάμενους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι κατά την είσοδο του, ζήτησε η Λιάνα Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε: “Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι όταν θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός, οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε”.

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής, την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα, όπου διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής του κόμματος ζήτησε επιτακτικώς από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη σεβασμού, με την απειλή ότι όποιος δεν το κάνει θα αποχωρήσει από την αίθουσα.

Κάποιοι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν να… υπακούσουν στις στρατιωτικού τύπου εντολές των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες και προς τον Ν. Μιχαλολιάκο, ο οποίος όμως συμφώνησε απολύτως με τη στάση των στελεχών του κόμματός του.

Κατά συνέπεια, αριθμός δημοσιογράφων αποχώρησε.

email
Πηγή άρθρου: nooz.gr