Ρένα Δούρου: «Ο Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου»

Ρένα Δούρου

Ρένα Δούρου

Την αντίδραση της Ρένας Δούρου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε τοποθετηθεί στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, τη περίοδο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η πραγματικότητα είναι ότι συνέβαινε το αντίθετο : ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου!» απαντά μέσω του προσωπικού της ιστολογίου η κυρία Δούρου εξηγώντας πως «Όση αλήθεια περιέχει η παραπάνω πρόταση, άλλη τόση περιείχαν και τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία αφιέρωσε τρία συνεχόμενα δημοσιεύματα στο καθημερινό της φύλλο συν μια ολόκληρη σελίδα στην κυριακάτικη έκδοσή της για την «αποκάλυψη», η οποία όμως ούτε αποκαλυπτικό ούτε τεκμηριωμένο χαρακτήρα έχει: είναι απλά δυσφημιστική, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες. Να πληγεί δηλαδή και μέσω εμού, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κατ’ εξοχήν αντιπάλου της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές.»

«Αν πράγματι ήθελα να αποκρύψω τη συμμετοχή μου στο ΙΑΑ, δεν θα είχα ανεβάσει δύο (2) φωτογραφίες από συνεδρίασή του, με δική μου συμμετοχή, στην ιστοσελίδα μου, με δημόσια πρόσβαση για όλους, από όπου τις αλίευσε η εφημερίδα για να στηρίξει το δήθεν αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ.» τονίζει.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας αποκαλύπτει μάλιστα πως πληρωνόταν με μπλοκάκι ενώ μας υπενθυμίζει ότι παλιότερα είχε δηλώσει «Αλίμονο αν αντιμετωπίζουμε τα αυτοδύναμα επιστημονικά ινστιτούτα των ελληνικών υπουργείων ως κομματικά ενεργούμενα του εκάστοτε υπουργού!»

«Δεν έχω ψευδαισθήσεις: οι «εγκέφαλοι» της δυσφημιστικής σε βάρος μου επίθεσης, ενήργησαν συνειδητά, καταπατώντας κάθε είδους δημοσιογραφική δεοντολογία, στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων. Η μέθοδος είναι παλιά, γκεμπελικής έμπνευσης και δοκιμασμένη. Έχω ωστόσο να τους στείλω ένα μήνυμα: η λάσπη τους γυρίζει μπούμερανγκ, τους χαρακτηρίζει και εντέλει τους… λερώνει. Αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές της. Τους ηθικούς αυτουργούς της σπίλωσης.» επισημαίνει

Πηγή άρθρου: imerisia.gr