Σ.Κουρής: Είναι απορίας άξιον η μη συμμετοχή του κ.Γαλιατσάτου στην Ημερίδα

Σωτήρης Κουρής

Σωτήρης Κουρής

O κ. Σωτήρης Κουρής με ανακοίνωση του δίνει απάντηση στον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Θ. Γαλιατσάτο σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει χαρακτηρίζοντας την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Ιθάκη, Ημερίδα δημοσίων σχέσων.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του κ.Θ.Γαλιατσάτου στο http://www.kefaloniatoday.com/2012/07/22/th-galiatsatos-den-simmetechoume-se-imerides-dimosion-scheseon.html

H σημερινή ανακοίνωση του κ. Σωτήρη Κουρή έχει ως ακολούθως:

«Έχοντας υπόψη τη δήλωση του κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου με θέμα: « Ημερίδα της υποκρισίας και της συγκάλυψης», που αναφέρεται στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου στην Ιθάκη, σας ενημερώνω ότι ο  κ. Γαλιατσάτος μόνος του δήλωσε τη συμμετοχή του στην αναφερόμενη ημερίδα για τις συγκοινωνίες στα μικρά νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και μάλιστα πρότεινε να παρουσιάσει ένα θέμα που είχε αναπτύξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και που όλοι είχαμε δεχθεί.

  • Τι ανάγκασε τον κ. Γαλιατσάτο να μην συμμετάσχει στην ημερίδα και να την καταγγείλει, είναι απορίας άξιον.
  • Όσον αφορά στην Ιθάκη και στα έργα, αναμένουμε να μας απαριθμήσει τα έργα των ημερών του (1994-1998) και (2007 – 2010), ως αντινομάρχης, στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Μεταξά και Γεωργάτου και να μας αναλύσει τα έργα τα οποία πραγματοποίησε στην Ιθάκη».
email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team