Συνεχίζονται οι καυστικές ανακοινώσεις στον Δήμο Ιθάκης

Παναγιωτοπούλου - Κασσιανός

Παναγιωτοπούλου – Κασσιανός

Πολύ έντονες αντιπαραθέσεις τον τελευταίο καιρό στο νησί της Ιθάκης.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Χ.Σκληρός επιτίθεται κατά την αδελφής του Δημάρχου Ιθάκης κ.Κασσιανού λέγοντας πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για αισχρα σχόλια προς το πρόσωπό του.

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώhttp://www.kefaloniatoday.com/politika/parapolitika/x-skliros-sti-dikeosini-gia-ta-eschra-ke-athlia-scholia-pros-to-prosopo-mou-64824.html

Ο Δήμαρχος Ιθάκης και η αδελφή του φαίνεται ότι βρίσκονται στο στόχαστρο της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ιθάκης και ο Πρωην Δήμαρχος Ιθάκης κ. Τηλέμαχος Καραβίας μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Κυρά δασκάλα, «εκπαιδευτικός, με τριακονταετή εργασία στο χώρο της εκπαίδευσης και γενικά στον παιδαγωγικό χώρο, που στο επάγγελμα σου δίδαξες την αλήθεια, την τιμιότητα και την ηθική αλλά είχες και το σθένος να πεις και να φωνάξεις όσο κανείς την αλήθεια αλλά και να την διεκδικήσεις» έχω να σου πω τα εξής: Αντιδήμαρχος Ιθάκης όπως τώρα υπογράφεις κατάπτυστες επιστολές, επειδή στη προσωπική μου ζωή δεν έχω καταδικαστεί με περισσότερα από 12 χρόνια φυλάκιση…, για παράβαση του Ν. 1882/90, για απάτη ιδιαίτερης μεγάλης αξίας, για παράβαση του αγορανομικού κώδικα, για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερης μεγάλης αξίας από κοινού, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, για παράβαση του νόμου περί επιταγών, για παράβαση αγορανομικού κώδικα & υγειονομικών διατάξεων, για την μη έγκυρη καταβολή ΤΕΒΕ, για την μη έγκυρη καταβολή εργοδοτικών & εργατικών εισφορών ΙΚΑ, για παράβαση του Ν. 1975/91, για παράβαση του ν. 5960/33, για απιστία, για μη καταβολή εισφορών σε ασφαλιστικά ταμεία και τόσα άλλα.

Επειδή δεν έχω χρέη προς το δημόσιο προσωπικά που να ξεπερνάνε τα 150.000 € και τα 9 εκατομμύρια € από τις επιχειρήσεις μου έχω να σου δηλώσω, ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και στην άσκηση των ένδικων μέσων της μήνυσης και της αγωγής.

Για να δει ο λαός της Ιθάκης κατά πόσο το κατάπτυστο έγγραφό σου προς τη Δημόσια Διοίκηση περιέχει αλήθειες και έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις, τα όσα σε αυτό αναφέρεις! Και τότε να δούμε για ποια αλήθεια, ποιά ηθική και για ποιά τιμιότητα θα έχεις το σθένος να υπερασπιστείς!!!

Άντε να έρθουν σιγά σιγά τα καρναβάλια για να βρείτε εσύ και ο αδελφός σου Δήμαρχος Ιθάκης τον πραγματικό σας εαυτό… (!)

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team