ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΗΣ: Λίγες ήταν οι προσδοκίες μας από τη Δημοτική Αρχή

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Στον απόηχο της συνεδρίασης του Δ.Σ.στη Σάμη (πρώτη μετά 3 χρόνια) δυστυχώς αναγκαστικά μας έρχεται στο νου η φράση του Βέλγου αναρχικού Louis Scutenaire:”Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ τόσο λίγο,που θα ήταν άχρηστο να πω κατι γι’αυτους, μια και δεν θα μπορούσε να γίνει πιο λίγο”.

Λίγες ήταν οι προσδοκίες μας απο τη Δημοτική Αρχή και ελάχιστη η εκτίμηση μας στο έργο της.Τιποτα απο τα δυο δεν μπορεί να ειναι λιγότερο μετά το πρόσφατο Δ.Σ.στη Σάμη.

Θλίψη και μόνο προκαλεί το γεγονός ότι μέλη της Δημ.Αρχής,που αναγνωρίζουμε ότι κουράζονται,αγωνιούν και προσπαθούν καθημερινά ανεξάρτητα από το ανύπαρκτο η άτυχες αποτέλεσμα του μόχθου τους,πρέπει,μετά τη πάροδο τριετίας,να αναλώνονται σε κριτική και μερικές φορές σε ύβρεις,ενάντια σε Δημ.παρατάξεις, Δημ.συμβούλους,κόμματα και δημότες αντί να παρουσιάζουν την,έστω αναποτελεσματική,προσπάθεια τους.

Το μηδενικό έργο δεν μεταφράζεται σε κοινωνική προσφορά με προσωπικές επιθέσεις σε οποιονδήποτε ασκεί κριτική,έστω και κακόπιστη.

Η περήφανη και αγωνιζόμενη κοινωνία της Σάμης που υφίσταται τις μνημονιακές “Καλλικρατικές”επιλογές των τραπεζοϋπαλλήλων κυβερνώντων και της κομματικά συντασσόμενης με αυτούς Δημοτικής Αρχής γνωρίζει ότι η λύση θα προέλθει μόνο μέσα από την πλήρη ανατροπή της πολιτικής αυτής και της συνακόλουθης με αυτή Δημοτικής Αρχής.

Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Σάμης.

email