Σκληρή ανακοίνωση από την Δημ. Αρχή κατά Κοτσιλίνη

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» από τον κ. Κοτσιλίνη και «για την ταμπακιέρα» τιποτα…

Όσο αφορά την ανακοίνωση του κ. Κοτσιλίνη για το σκάνδαλο στον πρώην Δήμο Πυλαρεών και για τις διαφωνίες για την κατανομή κοινόχρηστων χώρων στην πλατεία Αργοστολίου σημειώνουμε τα εξής:

1 1) Eπί δύο σχεδόν χρόνια κάποιοι στον πρώην Δήμο Πυλαρεών, τον «πλέον νοικοκυρεμένο» Δήμο κατά ττην προεκλογική προπαγάνδα του κ. Κοτσιλίνη, ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ τα χρήματα που προορίζονταν για τις ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων κι ο… «νοικοκύρης» πρώην Δήμαρχος δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα… Γι’ αυτό το μείζον σκάνδαλο ο κ. Κοτσιλίνης δεν νιώθει την ανάγκη να δώσει μία ουσιώδη απάντηση αλλά απλά «παραθέτει ποιηματάκια» και μας λέει ότι όταν η παρούσα δημοτική αρχή «ξεσκέπασε» αυτά που συνέβαιναν στον πρώην Δήμο Πυλαρεών… «ζήτησε κι αυτός να γίνει έρευνα»! Με χαρά μας περιμένουμε να μας κάνει μήνυση, όπως επιφυλάσσεται, μήπως έστω και στα Δικαστήρια δοθούν οι απαντήσεις που όλοι περιμένουμε για το τι ακριβώς γινόταν στον πρώην Δήμο Πυλαρεών κάτι που ούτως ή άλλως σήμερα το ερευνούν όλοι οι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί…

2 2) Όσο αφορά το όντως δευτερεύον και ήσσονος σημασίας ζήτημα με τα «τραπεζάκια της πλατείας» δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι η παρούσα δημοτική αρχή εφάρμοσε κατά γράμμα επιλογές της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ κ. Ζυγούρη και ουδέν ζήτημα υπάρχει. Μία αβάσιμη αναφορά που έχει κατατεθεί από επιχειρηματία, που ούτε επί του πρώην Δήμου Αργοστολίου είχε λάβει τραπεζοκαθίσματα, ουδέν ζήτημα ή πρόβλημα δημιουργεί στην δημοτική αρχή καθώς αυτή έχει το δίκαιο με το μέρος της αλλά και την νομική γνώση να αντιμετωπίζει αστήρικτες καταγγελίες. Άρα η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων επί του συγκεκριμένου θέματος από τους γνωστούς κύκλους που αντιπολιτεύονται με υστερία τον Δήμο Κεφαλονιάς διότι «τους ξεβόλεψε» θα «πέσει στο κενό».