Στον εισαγγελέα οι απειλές Κασιδιάρη για νεκρούς

H Xρυσή Αυγή στη Κρήτη

H Xρυσή Αυγή στη Κρήτη

«Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ» φαίνεται να λέει σε αστυνομικό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, απαιτώντας από την ΕΛ.ΑΣ να περιορίσει την αντιφασιστική πορείαπου διοργανώθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Σε βίντεο από το cretalive.gr, ο μαινόμενος κ. Κασιδιάρης, που βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με άλλα στελέχη της Χ.Α. για πολιτική εκδήλωση του κόμματός τους, στρέφεται κατά των αστυνομικών, ζητώντας να απωθήσουν τους διαδηλωτές φωνάζοντας: «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου, θα έχεις νεκρούς».

Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης ζητάει να φύγουν οι αστυνομικοί ώστε οι Χρυσαυγίτες να διώξουν μόνοι τους διαδηλωτές και συνεχίζει απειλώντας με μηνύσεις του αστυνομικούς για «παράβαση καθήκοντος», λέγοντας μεταξύ άλλων προς τον επικεφαλής αστυνομικό:

«Εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;».

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών το οπτικοακουστικό υλικό

Υποβλήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, το οπτικοακουστικό υλικό, που απεικονίζει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.

Πηγή άρθρου: nooz.gr