Θ.Γαλιατσάτος: Για γέλια και για κλάματα η συμπεριφορά του κ.Περιφερειάρχη

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Θεόδωρος Γαλιατσάτος (Πηγή φωτογραφίας: e-kefalonia.net)

Τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Α. ΤΣΙΠΡΑ ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο των Περιφερειαρχών της χώρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και να ζητήσει την στήριξη του εν όψει των επαφών της Ένωσης των Περιφερειών με την κυβέρνηση.

Στο κλιμάκιο αυτό συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Σπύρου μετά την συνάντηση αυτή, αναφέρει αναλυτικά τις… συμβουλές και παραινέσεις του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!

Πέρα από την θυμηδία που προκαλεί το γεγονός αυτό από μόνο του, η ΑΝ.Α.Σ.Α   έχει να παρατηρήσει τα εξής:

ü  Ο κ. Σπύρου δεν κατέχει την θέση αυτή για να μπορεί να προσφέρει ανέξοδες συμβουλές και παραινέσεις. καλύτερα θα ήταν να διαθέσει τις ιδέες του για να κρατήσει το τιμόνι της Π.Ι.Ν , που την οδηγεί σε ξέρα!

ü Πιστεύει ο κ. Σπύρου ότι διαθέτει το πολιτικό ανάστημα για να απευθύνει δημόσιες πολιτικές προτροπές στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Η εικόνα της περιφέρειας την οποία διοικεί δεν συνηγορεί ασφαλώς σε τέτοια υψιπετή συμπεριφορά.

ü Σαν περιφερειάρχης τοποθετήθηκε ο κ. Σπύρου, η σαν στέλεχος της ΝΔ , της οποίας διετέλεσε και βουλευτής; Μήπως ήταν προτιμότερο να συμβουλεύσει  τον κ. Σαμαρά και να του ζητήσει να υλοποιήσει τα υπεσχημένα προς τους πολίτες του Ιονίου, όπως π.χ την μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ;
Ας μη γελοιοποιείται πολιτικά ο περιφερειάρχης με αυτές τις συμπεριφορές και ας συγκεντρωθεί στο δύσκολο έργο της μετατροπής της Π.Ι.Ν σε φορέα προώθησης και εξυπηρέτησης των λαικών συμφερόντων.

email