Θ.Μιχαλάτος: Γίνεται προσπάθεια “σκόνισης” μου

Θ.Μιχαλάτος

Θ.Μιχαλάτος

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Ιουνίου ήταν η αναφορά – καταγγελία των κκ Μαρίνου Μανέτου και Φωτίου Μανέτου σχετικά με παράνομη ασφαλτόστρωση κατόπιν εντολής του πρώην Δημάρχου Λειβαθούς Θεόφιλου Μιχαλάτου και παράνομη δημιουργία αγροτικού δρόμου με καταπάτηση ιδιωτικής έκτασης στη θέση Σταλούς του Δ/Δ Μουσάτων.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια σημεία προκειμένου να αποφευχθεί η εξαγωγή λανθασμένων συμπερασμάτων.

1) Ο δημοτικός δρόμος στον οποίο αναφέρονται οι συμπολίτες μας και σύμφωνα με φωτοερμηνεία που συνοδεύει το φάκελο της καταγγελίας, προϋπάρχει εδώ και 18 περίπου χρόνια και δεν δημιουργήθηκε επί της θητείας του κ. Μιχαλάτου.

Ακόμα και το τοπικό συμβούλιο των Μουσάτων συμφωνεί με τα γραφόμενα στη φωτοερμηνεία.

2) Ο κ. Μιχαλάτος όντως είναι ιδιοκτήτης ακινήτου στην περιοχή, το οποίο δεν ωφελείται από την ύπαρξη ή μη του συγκεκριμένου δρόμου.

Η δημοτική αρχή όμως στην προσπάθεια της να «σκονίσει» τον κ. Μιχαλάτο χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη καταγγελία και αγνοώντας για ακόμα μια φορά τις φωνές των κατοίκων της περιοχής πρόκειται να προχωρήσει στο κλείσιμο του δρόμου.

Με αυτή την πρωτοφανή κίνηση, θέλουμε να τη διαβεβαιώσουμε ότι κατάφερε μόνο δύο πράγματα. Πρώτον να μείνει στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας μια απόφαση για κλείσιμο δημοτικού δρόμου και δεύτερον να ξεσηκώσει εναντίον της μια περιοχή.

Της ευχόμαστε να μπορέσει να ξεπεράσει τις πολιτικές σκοπιμότητες και να αρχίσει να λειτουργεί με γνώμονα το καλό της Κεφαλονιάς.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

email