“Το Πολυτεχνείο ήταν ένα παραμύθι”

Στιγμιότυπο από την είσοδο του Τανκ στο Πολυτεχνείο

Στιγμιότυπο από την είσοδο του Τανκ στο Πολυτεχνείο (Πηγή φωτογραφίας: Associated Press)

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ξεπέρασε τον εαυτό του, λέγοντας ότι το Πολυτεχνείο ήταν μια “παραμύθα”, ενώ αποκάλεσε “μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας” την είσοδο του άρματος στην πύλη του Πολυτεχνείου, με “επιχειρηματολογία” που θα ζήλευε ακόμα και ο Στυλιανός Πατακός.

«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την». Αυτά δηλώνει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί απόψε τα μεσάνυχτα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός ως τον «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αμφισβητώντας το γεγονός, λέει πώς «γι’ αυτό το πράγμα έχει γίνει δικαστήριο και έχει αθωωθεί ο χειριστής του άρματος, ο υπίλαρχος». Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι υπήρξε θύμα στο Πολυτεχνείο αναφέρει: «Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου».
«Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονα και σοσιαλισμό, βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι».

email
Πηγή άρθρου: ethnos.gr