«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!»

Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Έχουμε κατά καιρούς επισημάνει την τακτική συγκεκριμένων δήθεν μέσων ενημέρωσης να χρησιμοποιούν το ψέμα και την παραπληροφόρηση προκειμένου να εκτονώσουν την απύθμενη εμπάθειά τους προς την Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς σε αυτή την απαράδεκτη τακτική «παγιδεύουν» και μερίδα της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεται βάναυσα η πραγματικότητα και να μπερδεύονται οι δημότες.

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα τα «δημοσιεύματα» για τον Πλατύ Γιαλό και τον Μύρτο, σύμφωνα με τα οποία για το έτος 2015 εμφανίστηκε οικονομική ζημιά με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Για μία ακόμη φορά θα υπογραμμίσουμε: ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ!

Διότι τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου τους διαψεύδουν και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έσοδα- Έξοδα Υποκαταστημάτων Μύρτου και Πλατύ Γιαλού Δήμου Κεφαλλονιάς έτους 2015

Έσοδα- Έξοδα Υποκαταστημάτων Δήμου Κεφαλλονιάς
Έσοδα 2015
Πλατύς Γυαλός 95.352,02
Μύρτος 372.778,35
ΣΥΝΟΛΟ 468.130,37
 
Έξοδα 2015
Πλατύς Γυαλός και Μύρτος τιμολογημένες δαπάνες 223.040,26
Πλατύς Γυαλός και Μύρτος συμβασιοποιημένες και μη τιμολογημένες δαπάνες 109.158,78
ΣΥΝΟΛΟ 332.199,04

Με βάση τα παραπάνω ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία, οι παραλίες του Μύρτου και του Πλατύ Γιαλού, όχι μόνο «δεν μπήκαν μέσα» όπως διατυμπανίζουν οι «εραστές της παραπληροφόρησης» αλλά αντίθετα εμφανίζουν και κέρδη!

Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών και επιπλέον συστήνουμε στον κάθε επίδοξο κήνσορα της Δημοτικής Αρχής, πριν προβεί σε οποιοδήποτε «πόνημα» να ενημερώνεται από τις καθύλην αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου. Έτσι θα αποφεύγει να γίνεται «ανέκδοτο» στα χείλη των Κεφαλονιτών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

email