Βαγγέλη Μαρινάκη για πρόεδρο Δημοκρατίας θέλει ο Σαμαράς!;

Βαγγέλης Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ένα δημοσίευμά της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica» στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει σε πως ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Στο  ρεπορτάζ που φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Φεντερίκο Φουμπίνι και  αναφέρεται συνολικά στην οικονομική κατάσταση των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, υπάρχει αναφορά και στο όνομά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να μην προκύψουν πρόωρες εκλογές.
Ιδού και το σχετικό απόσπασμα του δημοσιεύματος
«Η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να βρει ένα κατάλληλο όνομα, μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, για την προεδρία της Δημοκρατίας. Στην κυβερνητική πλειονότητα λείπουν 29 ψήφοι στο κοινοβούλιο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει χάσει τη δύναμή του και σκέφτεται την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας.

Όταν φτάνεις τόσο μακριά τότε η απώλεια απέχει ένα βήμα και οι πρόωρες εκλογές είναι προ των πυλών. Σε αυτή την περίπτωση, αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα 5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επικρατήσει η ριζοσπαστική αριστερά.

Η Ελλάδα έχει μπει στον πειρασμό για μία ριζική αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής της».

email
Πηγή άρθρου: enet.gr