Ξύλο στο ΠΑΣΟΚ ενόψει συνεδρίου

Hγεσία ΠΑΣΟΚ

Hγεσία ΠΑΣΟΚ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- δυο γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών ήρθαν στα χέρια και αντήλλαξαν ύβρεις με τους υπεύθυνους των οργανωτικών του συνεδρίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε με αφορμή τις διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των δύο γραμματέων και μελών της Επιτροπής Καταστατικού, η οποία εξέδωσε τις εγκυκλίους σχετικά με τις διαδικασίες ανάδειξης των συνέδρων.

Ειδικότερα, οι Γραμματείς των ΝΕ Πειραιά και Β1 Αθήνας κ.κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλοςεπισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Κινήματος προκειμένου να ρωτήσουν «τι γίνεται» με την εκλογή των συνέδρων και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΚΑΠ Γ. Σουλαδάκη και τα μέλη της Επιτροπής Γρ. Φελώνη και Κ. Πανταζή, ενώ παρών ήταν και ο Γραμματέας της Οργανωτικής Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος.

Σύμφωνα με την πλευρά των επισκεπτών, μέλος της Επιτροπής Καταστατικού εξεμάνη με την ενέργεια 75 στελεχών του Κινήματος να συντάξουν κείμενο αμφισβήτησης των διαδικασιών εκλογής των συνέδρων, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αλλοίωσης της σύνθεσης του Συνεδρίου, προκειμένου να ελεγχθεί το σώμα από την ηγεσία.

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πλευρά, το μέλος της Επιτροπής αποκάλεσε «αλήτες» τα 75 στελέχη και στη συνέχεια υπήρξε οξεία αντιπαράθεση, με τις φωνές να ακούγονται σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.

Όπως μετέδωσε το ρ/σ “Βήμα”, στο τέταρτο όροφο της Ιπποκράτους “έπεσαν καρεκλιές και γροθιές”.

Επί τόπου έσπευσαν αρκετά άτομα από τα γύρω γραφεία προκειμένου να χωρίσουν τα στελέχη που συμπλέκονταν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Αξαρλής φέρεται να ζήτησε την παραίτηση του μέλους της ΕΚΑΠ που χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «αλήτες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ιπποκράτους επιχειρεί να υποβαθμίσει το θέμα, θεωρώντας το σύνηθες σε προσυνεδριακές διαδικασίες.

Πηγή άρθρου: nooz.gr