Παραίτηση του Αντιδημάρχου κ.Σπύρου Κουνάδη

Σπύρος Κουνάδης

Σπύρος Κουνάδης.

«Δεν φεύγω από δειλία φεύγω από αηδία»… Με τη φράση αυτή έκλεισε ο Σπύρος Κουνάδης τη χειμαρρώδη ομιλία του, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζαμε εδώ και ήμερες.. τη πρόθεση του να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος αλλά και από δημοτικός σύμβουλος.

Ο άνθρωπος που από το 2007 ήταν η σκιά του Αλέξανδρου Παρίση, δύο χρόνια Διευθυντής του βουλευτικού του γραφείου και μετέπειτα πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στο Αργοστόλι και πρόσφατα υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, έδωσε προφορικά τη παραίτηση του και από αντιδήμαρχος Σάμης και από δημοτικός σύμβουλος γιατί όπως τόνισε του «σκότωσαν» την ελπίδα για την οποία είχε ασχοληθεί με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Σπύρος Κουνάδης εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι «εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πέσει ένα ευρώ στη Σάμη». Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «είχε καταντήσει να υπογράφει μόνο πιστοποιητικά και τίποτα άλλο».

Μετά την αιφνίδια παραίτηση Κουνάδη οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο δημοτικό στρατόπεδο. Δοκιμάζεται η συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας ενώ υπάρχουν άλλοι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προς ..αποχώρηση από το στρατόπεδο Παρίση.

email
Πηγή άρθρου: e-kefalonia.net