Πέμπτη 04-06-2015: «Ημέρα Αγώνα για την Δημόσια Υγεία στα Ιόνια Νησιά – Πανιόνια κινητοποίηση»

Δρακουλόγκωνας Παναγής

Δρακουλόγκωνας Παναγής

Σε εφαρμογή της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων και έχοντας υπ΄όψη την επιδείνωση των προβλημάτων που υπάρχουν στο σύστημα λειτουργίας της δημόσιας υγείας στα Νησιά μας, γεγονός που επιτείνεται ιδιαίτερα λόγω της αύξησης των χρηστών κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ορίζει την Πέμπτη 04-06-2015 ως «Ημέρα Αγώνα για την Δημόσια Υγεία στα Ιόνια Νησιά».

Την ημέρα αυτή, οι υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, δε θα λειτουργήσουν  και τα καταστήματα των Περιφερειακών Ενοτήτων θα παραμείνουν κλειστά, μετά της 11:30 π.μ.

Στο χώρο μπροστά από τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, θα οργανωθεί συγκέντρωση προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να κατατεθούν απόψεις φορέων και πολιτών και να διαμορφωθεί το πλαίσιο των αιτημάτων για λύση, προς την  6η ΔΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καλεί τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, τους συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αυτή, ώστε με μαζικό και δυναμικό τρόπο να απαιτήσουμε όσα μας ανήκουν .

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ  ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

email