Περιφέρεια: Σε Μόσχα – Παρίσι – Γκέτενμποργκ προς αναζήτηση τουριστών

Περίπτερο ΠΙΝ

Περίπτερο ΠΙΝ

Με στόχο την αύξηση Ρώσων τουριστών στα Ιόνια Νησιά, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει, με δικό της περίπτερο, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Το περίπτερο της έκθεσης υποστηρίζει η Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ), με το Διευθύνοντα Σύμβουλο Αντώνη Δουβίτσα και το στέλεχος, Σπύρο Θύμη, ενώ παρούσα στην έκθεση είναι και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία Μακρή.

Η ρωσική αγορά, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και, καθώς οι Ρώσοι ενδιαφέρονται για το θρησκευτικό τουρισμό, τα νησιά μας είναι σημεία προσέλκυσης με τα πολλά και σημαντικά θρησκευτικά μνημεία.

Οι δεσμοί μας με τη Ρωσία είναι ισχυροί, έχουν γίνει πολλά προσκυνήματα Ρώσων επισκεπτών στα Ιόνια Νησιά, οργανώνεται κάθε χρόνο η «Ρώσικη Εβδομάδα» και ευελπιστούμε ότι και αυτό το καλοκαίρι οι επισκέπτες από τη Ρωσία θα προτιμήσουν τα νησιά μας.

Στην τουριστική έκθεση Salon Mondial du Tourisme, που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο Παρίσι, συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με δικό της περίπτερο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσουν η Υπουργός Εμπορίου και Τουρισμού της Γαλλίας Sylvia PINEL και ο Mr Kader Arif, Υφυπουργός Άμυνας.

Το περίπτερο της έκθεσης υποστηρίζουν ο Σπύρος Θύμης από την ΕΤΙΝ και η Αγγελική Ρουβά, συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας.

Επίσης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει και στην τουριστική έκθεση “TUR”  στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας, την οποία υποστηρίζουν ο Λέσσης Ιωάννης από την Υπηρεσία Τουρισμού Π.Ε. Κέρκυρας και ο Ζαμπέλης Σπύρος από την υπηρεσία Τουρισμού της Π.Ε. Λευκάδας.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team