Πολιτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Λυκείου Ληξουρίου

ΚΚΕ

ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές και την παρουσίαση των υποψήφιων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Κεφαλονιάς. Η συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Μάρτη , ώρα 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Λυκείου Ληξουρίου.

Κεντρική ομιλήτρια η Γιώτα Τσιπιανίτη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου-Ζακύνθου – Κεφαλονιάς του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν οι επικεφαλείς του περιφερειακού και δημοτικού ψηφοδελτίου.

Καλούμε εργαζόμενους, ανέργους, νέους, γυναίκες, μικροεπαγγελματίες και φτωχούς αγρότες:

-Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια “αποπολιτικοποίησης” των εκλογών από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που επιχειρούν να κρύψουν την κοινή στρατηγική τους και τις ευθύνες τους για όσα περνάει σήμερα και θα ζήσει αύριο ο λαός μας.

-Να μην “αποστασιοποιηθούν”, “ανεξαρτητοποιηθούν”, “αποδεσμευτούν” από τα προβλήματά τους όπως τούς συμβουλεύουν πολλοί, αλλά, αντίθετα, αυτά και οι αιτίες τους να είναι το κριτήριό τους.

-Να “ρίξουν” ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση και στις τρεις κάλπες του Μάη, επειδή είναι η μόνη ψήφος που, χωρίς παρερμηνείες, μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αντιλαϊκή πολιτική.

-Να συστρατευτούν και να παλέψουν μαζί μας για μια κοινωνία με κοινωνικοποιημένο τον πλούτο που παράγουν.

email