Πρώτη κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι

Πρώτη κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι

Πρώτη κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι

Γιώτα Τσιπιανίτη, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου Κεφαλονιάς και Ζακύνθου του ΚΚΕ:

Υποταγή στην ΕΕ και τα μονοπώλια ή ρήξη και λαϊκή χειραφέτηση, το δίλλημα για ευρωεκλογές και εκλογές στην τοπική διοίκηση.

Στην πρώτη κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική διοίκηση, που έγινε στο Ληξούρι τη Δευτέρα 10 Μάρτη, μίλησε το μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου Κεφαλονιάς και Ζακύνθου Γιώτα Τσιπιανίτη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα γεμάτο από κόσμο αμφιθέατρο στο Λύκειο Ληξουρίου. Η Γιώτα Τσιπιανίτη αναφέρθηκε στον ενιαίο πολιτικό χαρακτήρα της μάχης με τον οποίο το κόμμα αντιμετωπίζει τις εκλογές, για το πραγματικό δίλλημα που είναι συνέχιση της πεπατημένης στο δρόμο που χαράζουν ΕΕ – μονοπώλια και τα κόμματα που τα υπηρετούν σε βάρος των εργαζομένων ή έξοδος από αυτήν με λαϊκή χειραφέτηση αλλά και στη συμβολή του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης των σεισμόπληκτων και για την ταξική αλληλεγγύη.

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο υποψήφιος για την Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαντζουράτος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γκισγκίνης. Και οι δύο έδωσαν παραδείγματα για την ενεργό συμβολή όλων των δυνάμεων, συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων, στην επέλαση σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων, στην ουσιαστική στήριξη του Καλλικράτη και στην επιχειρηματική – φορομπηχτική λειτουργία των Δήμων. Η Γραμματέας της ΤΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΚΚΕ Αγγελική Τσώλου, προλόγισε και παρουσίασε τους υποψηφίους καλώντας σε συστράτευση στη δράση με το ΚΚΕ και στο δυνάμωμα του κόμματος σε όλες τις κάλπες.

email