Σ.Ε.Ε: Tο νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Σ.Ε.Ε: Tο νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Σ.Ε.Ε: Tο νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Την Κυριακή 26 Μαϊου στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1οΈκτακτο Συνέδριο του Σ.Ε.Ε., με σκοπό την εκλογή νέας ηγεσίας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν σύνεδροι από ολόκληρη την Ελλάδα. Απεύθυνε χαιρετισμό ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψας και συμμετείχαν δια της παρουσίας τέως αρχηγοί Ε.Δ. και Σ.Α. καθώς και πρόεδροι Σωματείων και Ενώσεων διαφόρων κλάδων των εργαζομένων και των συνταξιούχων του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα.

Παρέστησαν επίσης (ως άτομα) επικροτώντας την κίνηση, στελέχη των διοικητικών συμβουλίων ενώσεων των Σ.Α., αλλά και σύσσωμη η ηγεσία των τριών ενώσεων αποστράτων, τονίζοντας μεταξύ των άλλων την σημερινή ανάγκη ενωμένης πολιτικής δράσης του κλάδου τους λόγω της συμπεριφοράς της πολιτείας ειδικά έναντι των στρατιωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο ανανεωτικό και ενωτικό πνεύμα ανταποκρίθηκαν και πολλές άλλες πρωτοβουλίες, κινήματα και κόμματα, απευθύνοντας χαιρετισμούς, τονίζοντας την ανάγκη ενότητας όλων των εκτός βουλής υγιών πολιτικών δυνάμεων, με αποκορύφωμα την ταυτόχρονη προσχώρηση στο ΣΕΕ του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» και του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (Ε.ΛΑ.Σ)», μέλη του οποίου μάλιστα διεκδίκησαν και θέση στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Η εκλογή του Γεωργίου Γερούλη ως νέου προέδρου του κόμματος και των ένδεκα μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, συνδυαζόμενη με τα ενθαρρυντικά μηνύματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω επιτυχία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και την εκπροσώπηση όλων των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Ο Υπεύθυνος Τύπου ΣΕΕ

Διαμάντης Θεόδωρος                                                       

Κοινοποιείται το νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο (ΑΠΣ)του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας(ΣΕΕ), όπως διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση του Α΄Εκτάκτου Συνεδρίου, με αλφαβητική σειρά, έχει όπως παρακάτω:

1 Γερούλης Γεώργιος (Πρόεδρος)

2 Αλικάκος Νικόλαος

3 Διαμάντης Θεόδωρος

4 Εξαρχουλάκου Μαρία

5 Καλαμπαλίκα Κωνστάντια

6 Μίγκος Παναγιώτης

7 Πανταζής Βασίλειος

8 Σμυρλής Στέργιος

9 Τσακίρης Γεώργιος

10 Φαραντάτος Αναστάσιος

11 Φωτεινού Γεωργία

12 Χρηστίδης Χρήστος

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Πρόεδρος Πoλιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ

Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης

email