Σχέσεις συνεργασίας πολιτιστικού επιπέδου

Ε.Κεκάτος - Γλαύκος Καριόλου

Ε.Κεκάτος – Γλαύκος Καριόλου

Το Σαββάτο 25 Απριλίου 2015 , ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος , εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση , συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κερύνειας κ.Γλαύκο Καριόλου στο Δημαρχείο (παρά οδόφραγμα Λήδρα Πάλας) και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Κεφαλονιά και παράλληλα να αναπτυχθούν σχέσεις συνεργασίας πολιτιστικού επιπέδου μεταξύ των δύο Δήμων.

Την συνάντηση τίμησαν με την συμμετοχή τους, ο Α/Δήμαρχος κ.Γεωργος Σιδεράς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.Θεσσαλία Δήμου και κ.Κώστας Μιτσίδης, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με τον κ.Λάμπη Κωνσταντινίδη.

Στη συνέχεια ο κ.Καριόλου παρέθεσε Γεύμα Εργασίας στον κ.Κεκάτο και ακολούθως ο κ.Μιτσίδης είχε την ευγένεια να ξεναγήσει στην κατεχόμενη από το 1974 υπό των Τουρκικών Στρατευμάτων, Πόλη της Κερύνειας.

Τις συναντήσεις είχε επιμελώς προετοιμάσει η Συγγραφέας κ.Εύη Λειβαδά Ντούκα, η οποία προσφάτως είχε επισήμως παρουσιάσει τα Βιβλία της στην Κύπρο.

Τέλος , ο κ.Κεκάτος , αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία είχε συναντήσεις εργασίας με Στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή συνεργασιών τουριστικού ενδιαφέροντος μεταξύ Κεφαλονιάς και Κύπρου

email