Συνάντηση Παρίση με Περιφερειάρχη για τα έργα στην Κεφαλονιά

Παρίσης-Σπύρου

Παρίσης-Σπύρου

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα  Σπύρου, είχε ο Δήμαρχος Κεφαλληνίας, κ.Αλέξανδρος Παρίσης, προκειμένου σήμερα και αύριο 25, και 26 Απριλίου, να συζητήσουν με την Διαχειριστική  Αρχή έργα της Κεφαλονιάς που χρηματοδοτούνται από το Ε.Σ.Π.Α.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχε ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Πέτρος Οικονόμου, Υπηρεσιακοί Παράγοντες, και από πλευράς Δημάρχου Κεφαλληνίας, ο Προϊστάμενος  των Τεχνικών Υπηρεσιών  κ Τάκης Κουνάδης, η Διευθύντρια Προγραμματισμού κ. Αικατερίνη Ποδάρα και η Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Περιβάλλοντος κ.Σοφία Γαρμπή.

Συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο  7ο Ελληνορωσικό Forum  τουρισμού 2013

Ο Περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων , Σπυρίδων  Σπύρου με τους Δημάρχους, Κέρκυρας,  κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, Κεφαλληνίας, κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας  Κέρκυρας, κ. Χρήστο Σκούρτη, συμμετείχαν και χαιρέτησαν τους συμμετέχοντες στο 7ο Ελληνορωσικό Forum τουρισμού  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κέρκυρα  με 700 εκπροσώπους τουριστικών Ρωσικών γραφείων και 100 δημοσιογράφους.

Ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρου ανέφερε στο χαιρετισμό του, τις στενές σχέσεις που έχουν οι πολίτες των Ιονίων Νήσων με τον Ρώσικο λαό, διαβεβαιώνοντας ότι τα Ιόνια Νησιά αποτελούν ασφαλή και ποιοτικό τουριστικό προορισμό  για τους Ρώσους επισκέπτες, και ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την επιλογή της Περιφέρειάς  μας για αυτή την διοργάνωση η οποία ανοίγει καινούργιες προοπτικές για τα νησιά μας.

email