ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Σαμαράς είναι ο αρχιστράτηγος του Μνημονίου”

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ(Πηγή φωτογραφίας:ksipnistere.blogspot.com)

«Στην προσπάθειά του να αποκρύψει τις βαριές ευθύνες για τις επιπτώσεις του δεύτερου μνημονίου που υποστήριξε μετά πάθους, ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται σε αρχιστράτηγο   ενός αντιαριστερού μετώπου που θυμίζει μέρες του εμφυλίου» αναφέρει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ.

Με αφορμή τη δριμεία επίθεση του εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς εναντίον των κομμάτων της Αριστεράς, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατηγορεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι έχει ήδη συναινέσει στα νέα μέτρα που θα ληφθούν τον Ιούνιο και που, όπως λέει, θα οδηγήσουν σε κοινωνική χρεοκοπία.

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως ο κ. Σαμαράς μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Βενιζέλο, έχουν ήδη αποφασίσει νέα δυσβάσταχτα μέτρα για τον προσεχή Ιούνιο, που σε καμιά περίπτωση δεν θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη, όπως υποκριτικά υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς, αλλά σε κοινωνική χρεοκοπία και περαιτέρω ύφεση» αναφέρει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

«Τελικά, η μόνη κουκούλα που βγήκε είναι αυτή του αντιμνημονιακού αγώνα για να αποκαλυφθεί το πρόσωπο του σκληρού, αντικοινωνικού νεοφιλελευθερισμού» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Πηγή άρθρου: tro-ma-ktiko.blogspot.com