Σύσκεψη για θέματα Λειτουργικής αναβάθμισης Ν. Λιμενοβραχίονα

Λιμενοβραχίονας

Λιμενοβραχίονας

Στα πλαίσια της συμμετοχής της Κεφαλονιάς, μέσω του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου, στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας Seatrade στο Αμβούργο, με σκοπό την περαιτέρω προβολή του Νησιού στο θέμα των προσεγγίσεων Κρουαζιεροπλοίων, συζητήθηκαν και οι ενότητες της λειτουργικότητας των υποδομών.

Για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε το Νησί μας ο διακεκριμένος Ισπανός Σχεδιαστής Υποδομών Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων κ.Javier Saura, Στέλεχος της TUBBO Design Galleries.

Τον κ.Saura υποδέχθηκε και ευχαρίστησε για την επίσκεψη του στην Κεφαλονιά ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης και ακολούθησε Σύσκεψη – Εργασίας υπό το συντονισμό του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεωργίου Τζωρτζάτου και τη συμμετοχή του Α/Προέδρου κ.Χρίστου Λευκαδίτη και του κ.Κεκάτου.

Ακολούθως έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων και σύντομα θα κατατεθούν προτάσεις αναβάθμισης των χώρων υποδοχής, αφού το Νησί μας με τις εκατό (100) και πλέον προσεγγίσεις για το 2015, έχει καθιερωθεί ως σταθερά ανερχόμενος προορισμός Κρουαζιέρας.

Τέλος, στο Γεύμα – εργασίας που παρέθεσε εκ μέρους του κ.Παρίση ο κ.Κεκάτος ορίσθηκε η επόμενη συνάντηση με Στελέχη της Εταιρείας στο Μιλάνο , στις εγκαταστάσεις της EXPO – 2015.

email