Σπύρος Μοσχόπουλος: Αδιέξοδη η κατάσταση στη ΔΕΗ

Σπύρος Μοσχόπουλος

Σπύρος Μοσχόπουλος.Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης.Πηγή φώτο(lefkadapress.gr)

Την κατάσταση στη ΔΕΗ επικρίνουν 10 βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Σπύρος Μοσχόπουλος. Οι 10 βουλευτές, με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τονίζουν ότι παρότι παρουσιάζεται ανοχή στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών η ΔΕΗ παράλληλα επιβάλει αυξήσεις.

«Η κατάσταση στη ΔΕΗ παραμένει αδιέξοδη και η δραστική μείωση του επενδυτικού της προγράμματος είναι άμεσα ορατή. Την ίδια ώρα παρουσιάζεται ανοχή στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών, ενώ ταυτόχρονα οι Έλληνες καλούνται συνεχώς να πληρώνουν απανωτές αυξήσεις στους λογαριασμούς τους», αναφέρουν οι βουλευτές, ενώ επικρίνουν το γεγονός ότι επί δύο χρόνια κανένα επιχειρησιακό σχέδιο δεν έχει εγκριθεί, επισημαίνοντας την ανάγκη «να προχωρήσει επιτέλους η ΔΕΗ στην υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος και στην ανανέωση και εκσυγχρονισμό των μονάδων της ώστε να βελτιώσει το κόστος παραγωγής της».

Την ερώτηση υπογράφουν οι: Λούκα Κατσέλη, Ιωάννης Βλατής, Ιωάννης Αμοιρίδης, Γεώργιος Ντόλιος, Δημήτριος Καρύδης, Νικόλαος Ζωίδης, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Σπυροπάνος Μαργέλης, Σπυρίδων Μοσχόπουλος, Γεώργιος Κασσάρας.

Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr