Θ.Γαλιατσάτος: Tης νύχτας τα καμώματα…

Θ.Γαλιατσάτος

Θ.Γαλιατσάτος

Όχι στην κοροιδΊα του κ. Λιασκου και της μνημονιακής συκγυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Η παράταξη μας αρνήθηκε να παρευρεθεί στην αποψινή (νυχτερινή!) σύσκεψη που κάλεσε στα γραφεία της Π.Ε Κεφαλονιάς ο γ.γ Τουρισμού κ. Λιάσκος  με θέμα ..την τουριστική πολιτική για τα νησιά μας!!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί  γιατί:

 

  • Η πρόσκληση αυτή είναι βαθιά υποτιμητική για τους Κεφαλλονίτες  και Θιακούς   και ιδιαίτερα αυτούς που δίνουν την μάχη της τουριστικής ανάπτυξης.
  • Ø Είναι αδύνατον να γίνει στις 10 το βράδυ οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του τουρισμού
  • Ø Πρόκειται για ένα ευτελές επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Λιάσκου και της κυβέρνησης που υπηρετεί.
  • Ø Η ΑΝ.Α.Σ.Α  δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία της  αυτή την κακόγουστη και εξευτελιστική φάρσα του κ. Λιάσκου σε βάρος των συμπολιτών μας.
  • Ø Ο κ. Λιάσκος και οι όμοιοι του στην μνημονιακή συγκυβέρνηση την μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να σηκωθούν και να φύγουν. Αν δεν το κάνουν μόνοι τους θα τους αναγκάσει ο λαός που τώρα περιφρονούν και καταπιέζουν !

Στον  κ. Λιάσκο  θέλουμε κι εμείς να του κάνουμε μια εποικοδομητική πρόταση: την επόμενη σύσκεψη κάντε τη κατά τις 3 το πρωί, να πάτε μετά και για…πατσά!

email