Θ.Μιχαλάτος: Tρόποι υπάρχουν να ελαφρύνουμε τους συμπολίτες μας

Θ.Μιχαλάτος

Θ.Μιχαλάτος

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία:

Βιομηχανίες , κινηματοθέατρα  και εν γένει  επιχειρήσεις  που λειτουργούν  εποχιακά , καταβάλουν τέλη καθαριότητας  για το χρόνο  που λειτουργούν  και πάντως  για χρόνο όχι λιγότερο  από  τρείς μήνες .

Πολλοί δήμοι σε όλη την Ελλάδα, παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση τους, και έχοντας γνώση των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επαγγελματίες, οι οποίοι βάλλονται από παντού, έλαβαν μέριμνα και εφάρμοσαν τη σχετική νομοθεσία.

Εμείς εδώ στην Κεφαλονιά δυστυχώς δεν έχουμε προβεί σε καμία ενέργεια.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θεωρούμε ότι μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η ελάφρυνση των επαγγελματιών. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουμε  συμπολίτες μας να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να διατηρήσουν-δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

Καλούμε την Συνομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων,  την Ένωση Ξενοδόχων και κάθε αρμόδιο φορέα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να καταφέρουμε να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία.

Είναι αδιανόητο την σήμερον ημέρα να υπάρχουν τρόποι για να ελαφρύνουμε τους συμπολίτες μας, με ταυτόχρονη  τόνωση της τοπικής οικονομίας και θετικά οφέλη για το δήμο, και η δημοτική αρχή να μένει απαθής.

email