Θ. Πάγκαλος: Αργόμισθοι και φοροφυγάδες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ

Θεόδωρος Πάγκαλος

Θεόδωρος Πάγκαλος

Σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφέροντας ότι οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, ότι οι θέσεις του είναι ασυνάρτητες και αυθαίρετες και οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ είπε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Πάγκαλος είπε επίσης ότι το εκλογικό αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι οι Ελληνες πολίτες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα και προτιμούν να συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι και ότι αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η κάλπη και όχι η συνεργασία μεταξύ των κομμάτων. Αναφέρθηκε δε σε «διορισμένους με κομματική εύνοια» και όσους «θέλουν να μείνουν στο απυρόβλητο»

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος άσκησε κριτική προς τον κ. Φ. Κουβέλη, λέγοντας ότι δεν είναι λογικό «να κάνει ό,τι του λέει ο Τσίπρας», διότι αν αυτό ήθελαν οι ψηφοφόροι του «θα ψήφιζαν κατ’ ευθείαν ΣΥΡΙΖΑ»

email
Πηγή άρθρου: tanea.gr