Η Τουριστική Επιτροπή συγχαίρει το νέο Προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφ/νιας – Ιθάκης

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Με την ανακοίνωση του νέου Προεδρείου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, επιθυμούμε να προσθέσουμε και εμείς τα Συγχαρητήρια μας στον Πρόεδρο κ.Γεράσιμο Τιμοθεάτο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τις ευχές μας για επιτυχία στο σημαντικό έργο τους.

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Τιμοθεάτος, που τιμά με την ενεργό συμμετοχή του την Τουριστική Επιτροπή επί τέσσερα συνεχή χρόνια, θα προσθέσει νέα κεφάλαια ανάπτυξης στην Τουριστική ιστορία των Νησιών μας.

Επιπλέον επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε την ουσιαστική συμβολή του τ.Προέδρου κ.Σπύρου Γαλιατσάτου στην επιτυχή λειτουργία της Τουριστικής Επιτροπής, ο οποίος πάντοτε με τις έγκυρες επισημάνσεις του και την πολυετή εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στο θετικό πρόσημο ανάπτυξης του Τουρισμού στην Κεφαλονιά.

Με τη βεβαιότητα ότι και την ερχόμενη χρονιά θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο οι θετικοί δείκτες ανάπτυξης, ανακοινώνουμε ότι σε Συνεδρίαση της νέας Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, που θα ακολουθήσει, θα απονεμηθεί ο Τίτλος του «Επίτιμου Μέλους» στον κ.Σπύρο Γαλιατσάτο, σε ένδειξη σεβασμού στο πολύτιμο για τον Τουρισμό του Νησιού μας έργο του.

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Τουρισμού 

email