Από το σπίτι δεν θα βγω..Ήρθε το trailer του Pro Evolution Soccer 2013

PES 2013

PES 2013

Μετά το σύντομο teaser με τον Ρονάλντο να εισέρχεται από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο, η Konami δημοσίευσε το επίσημο τρέιλερ από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου Pro Evolution Soccer 2013. Μαζί, προμηνύει σημαντικές βελτιώσεις στον χειρισμό της μπάλας, στην υποδοχή και στα σουτ που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Στο Pro του 2013, η Konami υπόσχεται απόλυτη ελευθερία κινήσεων και ελέγχου της μπάλας.

Ξεκινώντας από την υποδοχή της μπάλας, η Konami εισάγει το λεγόμενο «Δυναμικό πρώτο άγγιγμα». Σε ρόλο αμυντικού, οι παίκτες θα μπορούν να σταματήσουν μια καλή μπαλιά (με το R2) και σε ρόλο επιθετικού, να τριπλάρουν καλύτερα την αντίπαλη άμυνα.

Πάσες και σουτ αναμένονται επίσης βελτιωμένα: ο παίκτης θα μπορεί να ελέγξει το ύψος και τη δύναμη που ασκείται, θα πρέπει όμως να επιδείξει τις ικανότητές του για να επιτύχει ελεγχόμενες μακρινές χαμηλές πάσες στον συμπαίκτη του.

Βελτιώσεις επίσης έχουν γίνει στις τρίπλες με τις οποίες αποφεύγεται ο αντίπαλος: ο παίκτης περνάει την μπάλα επιδέξια δίπλα από τα πόδια του και έπειτα αναπτύσσει ταχύτητα και ξεφεύγει.

Με το Full Manual One-Two, συμπαίκτες μπορούν να αλλάζουν την μπάλα, ακόμα κι αν κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση.

Τέλος, δυνατότητες έχουν προστεθεί και στους τερματοφύλακες με νέους τρόπους απόκρουσης. Ενδιαφέρον έχει ότι ο κάθε παίκτης αποκτά τη δική του προσωπικότητα, χαρακτηριστική του τρόπου που κινείται στο γήπεδο, που κυκλοφορεί την μπάλα και πανηγυρίζει το πολυπόθητο γκολ, λέει η Konami.

 Δείτε το τρέιλερ του PES 2013

email
Πηγή άρθρου: in.gr