Καλοκαιρινές δημιουργίες με άρωμα Κεφαλονιάς

Καλοκαιρινές δημιουργίες  με άρωμα Κεφαλονιάς

Καλοκαιρινές δημιουργίες με άρωμα Κεφαλονιάς

Μία λέξη μας έρχεται στο μυαλό αντικρίζοντας τις νέες δημιουργίες της Ηρώς Πετράτου και αυτή η λέξη είναι… καλοκαίρι! Γλυκό ανάλαφρο αεράκι με άρωμα Κεφαλονιάς φαίνεται να περιβάλλει τη νέα συλλογή κοσμημάτων «Μαλλιά Κουβάρια» κάνοντας ακόμη πιο εμφανή την ανάγκη όλων μας για χαλάρωση και ξεκούραση.

Κάθε πιθανή απόχρωση του καλοκαιριού αποτυπώνεται πάνω σε ιδιαίτερα και δροσερά statement necklaces, pendants, αλυσίδες, σκουλαρίκια, αλλά και βραχιόλια με την χαρακτηριστική girly και παιχνιδιάρικη υπογραφή της δημιουργού. Τη τιμητική τους, ωστόσο, έχουν άκρως δροσερά υλικά με έμφαση σε πολύχρωμα σχοινιά, διακριτικές φουντίτσες, κρόσσια σε αποχρώσεις λαχταριστών ζαχαρωτών, αλλά και πέτρες σε γήινες αποχρώσεις που συμπληρώνουν και αναδεικνύουν ιδανικά τις χειροποίητες δημιουργίες.

Μοναδικές και ιδιαίτερες, κρίνονται ιδανικές για κάθε μας καλοκαιρινή εξόρμηση ταιριάζοντας απόλυτα με κάθε εμφάνιση, αλλά και διάθεσή μας. Περισσότερες δημιουργίες από το «Μαλλιά Κουβάρια» μάς περιμένουν να τις ανακαλύψουμε στη σελίδα του brand στο Facebook.

Διαβάστε επίσης :«Μαλλιά κουβάρια» έτσι απλά ένα μικρό κομμάτι τέχνης γεννιέται

Καλοκαιρινές Δημιουργίες  με άρωμα Κεφαλονιάς

Καλοκαιρινές Δημιουργίες με άρωμα Κεφαλονιάς

email
Πηγή άρθρου: fashionable.gr