Δήμος Κεφαλονιάς – Δήμος Ελληνικού σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου

Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο.

Στα πλαίσια  της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα διεξαχθεί φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου το Σάββατο14 Μαΐου, 11.00 π.μ. στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα. Στον αγώνα θα συμμετέχουν εργαζόμενοι και αιρετοί από τους δύο Δήμους.

Η δράση και η πρόοδος των Κεφαλονιτών εντός και εκτός Κεφαλλονιάς είναι γνωστή και αποδεδειγμένη, έτσι είναι μεγάλη μας χαρά, που υποδεχόμαστε τον Κεφαλονίτη Δήμαρχο Ελληνικού, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι η εποικοδομητική συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨ για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι αφιερωμένος ¨στην προσπάθεια των εργαζομένων  της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής.¨

Σίγουρα θα είναι ένα μοναδικό θέαμα από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, σημερινούς αιρετούς και εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μήνυμα ότι η άθληση πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάθε ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού και οι ποδοσφαιριστές θα τιμήσουν με την παρουσία τους το απόγευμα τους Αγώνες Στίβου ¨ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2016¨ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 13 Μαΐου στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και στο τηλ.: 26710-25600, [email protected]

Σας περιμένουμε!                                                                                                                                        

                                                                                          Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

                                                                                             Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης