Έκθεση Ελλήνων & Κύπριων στη Νέα Υόρκη – Συμμετέχει ο Κ. Ευαγγελάτος

Artist COSTAS EVANGELATOS

Artist COSTAS EVANGELATOS

Το Σάββατο 2 Μαίου 2015, ώρα 5-8μμ, θα εγκαινιαστεί στην Γκαλερί του Long Island της Νέας Υόρκης ” ΤΗΕ ΝΕW YORK ART CONNECTION”, 5801 Sunrise Hwy, Holbrook, New York 11741, ομαδική εικαστική έκθεση 72 Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών.

Η μεγάλη και φιλόδοξη αυτή έκθεση συνδιοργανώθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προβολή και προώθηση της σύγχρονης δημιουργίας στο εξωτερικό. Στην έκθεση με γενικό θέμα της όψεις της διαχρονικής Ελλάδας συμμετέχουν εικαστικοί που είναι μέλη του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων καθώς και μέλη της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης “Το Εργαστήρι”.

Με την εννοιακή σύνθεση του “Αρχαικό προφίλ” συμμετέχει και ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος, ο οποίος έχει σπουδάσει και έχει εκθέσει έργα του και performance με επιτυχία στη Νέα Υόρκη και ο οποίος έχει τιμητικά βραβευθεί στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και από τους δύο Συλλόγους, το 2014, για την καλλιτεχνική του προσφορά.

Η πολυσυλλεκτική και ενδιαφέρουσα έκθεση στη Νέα Υόρκη θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαίου 2015.

UNESCO INVITATION

archaic composition by Costas Evangelatos

email