Επιτυχές σεμινάριο Pole Dance στην σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio της κ.Όλγας Γαλιατσάτου

'Art & Style' Dance Studio

‘Art & Style’ Dance Studio

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο κατά σειρά σεμινάριο εναέριου χορού στον στύλο , pole dance , στην σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio της κ.Όλγας Γαλιατσάτου από την γαλλικής καταγωγής καθηγήτρια μοντέρνου , σύγχρονου και εναέριου χορού Anne Marie Marinos.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και σίγουρα όλοι το διασκέδασαν αλλά και γυμνάστηκαν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η κ.Anne Marie Marinos ήταν αξιαγάπητη και χαμογελαστή εμνπέοντας εμπιστοσύνη στις μαθήτριες , αναδεικνύοντας με τρόπο απλό τις τόσες γνώσεις της στον χορό.Να επισημάνουμε ότι σπούδασε και δίδαξε σύγχρονο χορό στην γαλλική ακαδημία χορού στο Παρίσι και στηρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα Pole Dance.

Στην σχολή ‘Art & Style’ Dance Studio της κ. Γαλιατσάτου Όλγας διδάσκεται το Pole Dance εδώ και ένα χρόνο. Στους αρχάριους ως Fitness και στους προχωρημένους ως Contemporary Pole – Σύγχρονο με pole , καθώς είναι άρρηκτα συνδέδεμένα ως είδη και ως τεχνική. Να θυμήσουμε ότι η σχολή της κ.Γαλιατσάτου μετά την πανευρωπαϊκή δεύτερη θέση στο σύγχρονο , τιμήθηκε και στο δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα Pole Dance φέτος στην Αθήνα με διάκριση και Τιμητικό δίπλωμα ,ως η πρώτη σχολή χορού στην επαρχία στο είδος αυτό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια και είδη έχει ανακοινωθεί η δημιουργία νέων τμημάτων Pole Dance από αυτή κιόλας την εβδομάδα.

email