«Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» – Πληροφορίες

Μπρούτζινο άγαλμα

Μπρούτζινο άγαλμα

Θα συνεχιστούν για δεύτερη χρονιά οι συναντήσεις του «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας».

Η λειτουργία του Εργαστηρίου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στόχο έχει να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας τόσο για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών όσο και για την εκπόνηση φωτογραφικών εργασιών γενικότερου ενδιαφέροντος.

Η συμμετοχή νέων μελών είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας ακόμα και αν δεν συμμετείχαν σε παλαιότερες συναντήσεις. Τα νέα μέλη θα έχουν στην διάθεση τους σημειώσεις αλλά και κάθε απαραίτητη βοήθεια για να ενταχθούν ομαλά στο πρόγραμμα του Εργαστηρίου.

Για την συμμετοχή στο Εργαστήριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην διεύθυνση www.esto.gr/dplab.

Η ακριβής ημερομηνία της εναρκτήριας συνάντησης του 2ου κύκλου θα ανακοινωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα αλληλογραφίας σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, από το ἔστω και τα τοπικά μέσα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.esto.gr, στο τηλέφωνο 2671029050 και 211 790 2112, στο fax 211 790 5003, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στην διεύθυνση info [at] esto.gr καθώς και στην σελίδα του ἔστω στο Facebook (www.facebook.com/esto.gr).

Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση του ἔστω, με την υποστήριξη του Γραφείου Έρευνας Τεχνολογίας & Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.

Μπρούτζινο άγαλμα

Στοιχεία Εικόνας:

Μπρούτζινο άγαλμα που αναπαριστά παπαράτσο σε γωνία δρόμου στην Μπρατισλάβα. Το σκίτσο είναι προϊόν επεξεργασίας με το πρόγραμμα ImageMagick. Πηγή αρχικής εικόνας: Wikimedia Commons.

email