Φθινοπωρινή Έναρξη εικαστικών & Λογοτεχνικών γεγονότων του κ.Ευαγελάτου

Πέραμα 2014

Πέραμα 2014

Στο χώρο τέχνης του ART STUDIO EST / LA CHAMBRE του εικαστικού,θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, η καλλιτεχνική περίοδος άρχισε με την παρουσίαση έργων της ζωγράφου Λίας Σβώκου. Η καλλιτέχνης σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών κοντά στον Ακαδημαικό Παναγιώτη Τέτση και έχει παρουσιάσει έργα της σε πολλές εκθέσεις τέχνης.

Στα έργα της κυριαρχούν ανθρωπομορφικές συνθέσεις και αφαιρετικά σχήματα ιδιαίτερης λεπτής ομορφιάς και ευαίσθητων αποχρώσεων, που σηματοδοτούν ψυχικές καταστάσεις.

Το “παρών” στο κοκτέιλ των εγκαινίων έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες και συνεργάτες του Κώστα Ευαγγελάτου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή αρχή των αξιόλογων εικαστικών και λογοτεχνικών γεγονότων που έχουν προγραμματιστεί για την Φθινοπωρινή περίοδο.

Ήδη συμμετέχει μέχρι και τις 19 Οκτώβρη με επιτυχία στη μεγάλη έκθεση εικαστικών και φωτογραφίας ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΩΜΑ + ΣΙΔΕΡΟ 8 στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ο-ΚΩΣΤΑΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-Η-ΖΩΓΡΑΦΟΣ-ΛΙΑ-ΣΒΩΚΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΦΩΤΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Έγινε στις 14 Οκτώβρη, με παρουσία πολλών επιστημόνων η παρουσίαση του βιβλίου του δρ. Γεράσιμου Α. Ρηγάτου “Βαδίζοντας προς την Τρέλα”, Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ, στην ” Αίθουσα Λόγου και Τέχνης”, Στοά του Βιβλίου, τό οποίο έχει έργο του στο εξώφυλλο και εικονογράφηση.

Από την Τετάρτη 15 Οκτώβρη, 7μμ θα συμμετέχει στα φιλοσοφικά σεμινάρια του Κέντρου Δικανικών Μελετών, Αγ. Ισιδώρου 35, Λυκαβηττός, του καθ. Κώστα Ε. Μπέη.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

INVITATION BOOΤο Σάββατο 18 Οκτώβρη, 8μμ θα συμμετέχει τιμητικά στην ομαδική έκθεση της ARTWAY στο ΒΟΟ, Σαρρή 21, Ψυρρή.

Είσοδος ελεύθερη.

ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE, ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87, ΑΘΗΝΑ

Πληροφορίες¨: 210 7294259, 6944621286